We hebben heel veel zakelijke en particuliere klanten, maar werken ook vaak voor aannemers en architecten. Wij streven naar hoge perfectie en grote mate van tevredenheid. Onze referenties spreken voor zich.

%

klanttevredenheid

aantal jaren werkervaring

  • deuren afhangen 70% 70%
  • verbouwingen 55% 55%
  • renovaties 44% 44%

Een mooi grachtenpand in het centrum van Amsterdam verbouwd samen met Berkvens en onze deurenhanger. Veel smalle lange trappen lopen, het werk steeg tot grote hoogte!

Anton van de Berg

projectleider, Bouwbedrijf van den Hengel

Een geweldig schoolvoorbeeld van een optimale samenwerking. En het geleverde vakwerk staat garant voor jarenlang intensief gebruik. Een diploma waard!

Arno Hamoen

werkvoorbereider, Bouwbedrijf van Leeuwen

Na het plaatsen van deuren en kozijnen ook de schuur en kasten laten maken. De kasten zijn zelfs in metallic autolak gespoten en zien er oogverblindend uit!

Marnix

particulier

Deze prachtige passage verbindt nu twee gebouwen van het oude klooster, zodat bezoekers niet meer door weer en wind hoeven te wandelen.

Gerard van Mourik

uitvoerder, J.P. van Eesteren

Zoekt u een vakman voor het werk of de begeleiding ervan?  Stelt u hoge eisen aan de kwaliteit en wilt u zoveel mogelijk ontzorgd worden? Dan is het verstandig om met ons een vrijblijvend gesprek aan te gaan.

BOS Bouwpartner
Schoutlaan 5
4147 EV  Asperen
Telefoon 06-51342615
Email info@bos-bouwpartner.nl