Wij kunnen heel veel verschillende werkzaamheden uitvoeren. Deur montage doen we voor particulieren, architecten, aannemers, woningbouwverenigingen, utiliteitsbouw en voor de overheid. Op deze pagina tonen we een overzicht van veel voorkomende opdrachten. Heeft u een opdracht of werk dat hier niet bij genoemd staat neem dan vrijblijvend contact met ons op.

renovaties
HGW-Utrecht

HGW Utrecht

Bij woning renovatie moet rekening gehouden worden met de opdrachtgever, maar ook met de bewoner omdat objecten vaak nog bewoond blijven. Ook aan- en afvoer van materiaal is soms lastiger. En regen, wind en geluidsoverlast zorgen voor extra uitdagingen. Wij hebben heel veel ervaring met kleine en grote renovatieprojecten.

verbouwingen
verbouwingen

verbouwingen

Verbouwingen zijn vaak ingrijpende projecten, welke nóg lastiger kunnen worden wanneer u hier zelf de ervaring of de tijd niet voor heeft. Ook hiervoor bieden wij onze ervaring en expertise. Door ruime ervaring in diverse (ver)bouwprojecten kunnen wij uw zorgen uit handen nemen. Enerzijds voeren wij zelf met grote zorgvuldigheid de timmer- en montagewerkzaamheden uit, anderzijds verzorgen wij de aansturing van overige specialisten.

 

Zowel grote als kleine projecten gaan wij niet uit de weg, zoals…

 • …het plaatsen van een dakkapel op maat om een extra (ruime) kamer te kunnen realiseren
 • …het verbouwen of renoveren van de badkamer
 • …het uitvoeren van een kaprenovatie met isolatieplaten
 • …het betimmeren van dakgoten
 • …het plaatsen van een keuken

 

…of we kunnen van de totale binnenafbouw van uw casco opgeleverde huis verzorgen!

deurenmontage
deurenmontage

deurenmontage

Het is een open deur, maar deur montage is een vak apart. Niet één kozijn is hetzelfde en ook de aangeleverde deuren kennen vaak een afwijking. Bij deuren montage komt veel vakkennis om de hoek kijken.

Maatwerk
Naast de standaard deuren krijgen we ook vaak maatwerk verzoeken. Voor halfronde garagedeuren, staldeuren, luiken en sierluiken. We kennen alle mogelijkheden en kunnen u op leuke ideeën brengen om een voor u passende deur te kiezen.

Gereedschap
Naast vakmanschap is er ook speciaal gereedschap nodig om een deur zo te monteren dat deze goed hangt en sluit en ook op termijn niet gaat klemmen. Wij beschikken over professioneel gereedschap en zijn getraind in het vakkundige gebruik ervan. Daarnaast helpt het gereedschap in combinatie met de nodige ervaring in snelle dienstverlening.

Daarnaast is het handig om te weten dat…

 • …we zowel projectmatig op grote bouwprojecten als voor particulieren werken
 • …we hang- en sluitwerk leveren en het met professionele precisie monteren
 • …we slotkasten, ook voor meerpuntsloten, kunnen frezen
 • …we deuren kunnen pasmaken en deuren afhangen
 • …we deurbeslag, deurnaalden, deurdrangers, tochtweringen, valdorpels, cilinders en paniekbalken monteren
 • …we met elke deur werken: van stompe tot opdekdeuren, van doorslaande deuren tot schuifdeuren.
hang- en sluitwerk
hang- en sluitwerk

hang- en sluitwerk

Eigenlijk is het iets vanzelfsprekends: hang- en sluitwerk op een deur. Het dievengilde is sinds jaar en dag actief en zal dat ook blijven. Een huis of pand moet hier tegen worden gewapend. Tegenwoordig is een driepuntssluiting op buitendeur in combinatie met veiligheidsbeslag niet meer weg te denken uit de standaard uitrusting. Voor overige mogelijke (verbeteringen in de) beveiliging lopen wij desgewenst uw woning of bedrijfspand na op onregelmatigheden van ramen en deuren.

timmerwerk
timmerwerk

timmerwerk

Met alle woon- klusprogramma’s op televisie, lifestyle magazines en het bezoeken van huizen kan ontzettend veel inspiratie op worden gedaan. Het kan echter erg lastig zijn om uw droommeubel in een woonwinkel te vinden, of het kan blijken dat afmetingen van standaard meubels niet aansluiten op uw huis of pand. Dit zijn al enkele redenen om ervoor te kiezen om uw droommeubel op maat te laten maken. Daarnaast kunnen ook bestaande meubels worden aangepast. Wanneer bijvoorbeeld de deurtjes van uw oude keuken niet meer leverbaar zijn, is het voor ons een uitdaging om deze alsnog te maken.

Een andere vorm van timmerwerk is het afwerken van een ruimte, of het bouwen van een stevige overkapping tegen uw huis of schuur. Wij kunnen met u meedenken over de alternatieven en uw specifieke wensen met onze vakkundigheid ten uitvoer brengen.

Voor foto’s van eerdere projecten wordt verwezen naar de tab ‘projecten’ op de website, waar onder het kopje ‘diversen’ allerlei voorbeelden van timmerwerkoplossingen te zien zijn.

rustieke deuren en luiken

Heeft u de wens om uw karakteristieke huis of pand te verfraaien met daarbij passende rustieke deuren en luiken? Vaak levert dit een creatieve uitdaging op! Het vervaardigen van rustieke deuren en luiken vereist immers specifieke kennis; niets is immers recht, strak passend en/of getoogd. Daarnaast zijn vaak speciale scharnieren, hengen en overige montagematerialen het meest passend bij het geheel. Wij dragen graag bij om in overleg met u de juist stijlsnaar te raken om tot een zo mooi mogelijk resultaat te komen.

Voor foto’s van eerdere projecten wordt verwezen naar de tab ‘projecten’ op de website, waar onder het kopje ‘rustieke deuren en luiken’ enkele voorbeelden zijn opgenomen.

Zoekt u een vakman voor het werk of de begeleiding ervan?  Stelt u hoge eisen aan de kwaliteit en wilt u zoveel mogelijk ontzorgd worden? Dan is het verstandig om met ons een vrijblijvend gesprek aan te gaan.

BOS Bouwpartner
Schoutlaan 5
4147 EV  Asperen
Telefoon 06-51342615
Email info@bos-bouwpartner.nl