Een deur is een deur… maar niets is minder waar. We komen regelmatig bij klanten die problemen hebben met hun deuren. Dit is vaak gebaseerd op een oorspronkelijk goedkope deur of hang- en sluitwerk.

Nieuwbouw

Bij nieuwbouw projecten zijn de deuren en kozijnen vaak een sluitpost. Ze zien we in de woningen vaak metalen kozijnen waarbij de deuren niet goed afgemonteerd zijn. Met als resultaat een deur die net niet goed sluit en gaat staan klepperen als het tocht. En de deur zelf is vaak erg vatbaar voor beschadigingen door de gebruikte materialen.

Wij bieden dan een keuze uit een groot aantal deuren in verschillende stijlen en prijsklasse. We verwijderen de deuren, lopen alle kozijnen na en plaatsen de nieuwe deuren op vakkundige wijze. Indien nodig passen we ook het sluitwerk aan en stellen we de scharnieren opnieuw af.

De buitendeuren van nieuwbouwprojecten vragen ook om extra aandacht. Vaak zijn ze in de fabriek voorzien van grondverf en worden ze ter plaatse snel afgelakt. Een extra laklaag bevordert de levensduur van de deur maar wordt vaak achterwege gelaten. Ook gebeurt het regelmatig dat de deur op maat geschaafd is waarbij het blanke hout niet opnieuw behandeld wordt. Hierdoor trekt de deur op een gegeven moment krom doordat het langzaam vocht opneemt.

Bos Bouwpartner weet precies waar het op moet letten en denkt met u mee over de beste oplossing. We zijn al meer dan 20 jaar de Deurdenkers!

Bos bouwpartner

uw partner in de bouw